Roti Sambal Tomaat van het merk Lekker Bekkie. Op basis van tomaten, ambachtelijk bereide Roti Sambal naar traditioneel Hindoestaans recept.
Populaire roti sambal die eigenlijk bij elk gerecht past, maar zeker heerlijk bij uw Surinaamse / Hindustaanse roti.
Ingrediënten: Tomaten (57%), Uien, Plantaardige Olie (Zonnebloemolie), Madame Jeanette Pepers, Suiker, Gemodificeerd Zetmeel (Mais), Zout, Kruiden en Specerijen, Mosterd, Voedingszuur (Azijnzuur), Conserveermiddel (Sorbaat).
Salam blad voor authentieke Javaanse & Surinaamse gerechten, zoals bami & nasi, Daging Rendang
Tonka olie is een natuurlijk product dat van tonkabonen in Suriname gemaakt wordt door Marlon Rozenblad.
Zoutvlees is gepekeld en gekruid rundvlees, is een belangrijk maaltijd component voor Surinaamse gerechten, in het bijzonder voor de groente-gerechten.
Roti Sambal Tomaat van het merk Lekker Bekkie. Ambachtelijk bereide Roti Sambal.
Ketjap Asin van het merk Yellow Label is de zoute variant, heerlijke smaakmakers die in veel gerechten worden gebruikt.
Zoete ketjap geproduceerd van natuurlijk gebrouwen soja bonen uit Azië, heerlijke smaakmakers die in gerechten worden gebruikt.