Ketjap Manis

Menu Item

Paginaweergave: 731
Zoete Ketjap Manis
Voor vele gerechten

Zoete ketjap geproduceerd van natuurlijk gebrouwen soja bonen uit Azië, heerlijke smaakmakers die in gerechten worden gebruikt. Lekker bij Bami, Nasi en Sate of in sauzen, soepen of jus. Geeft je wokgerecht meer smaak of een heerlijke Bami Bami, Nasi en Saté.

Ketjap Manis is goed te gebruiken voor het marineren van vlees of op andere gerechten van meer smaak te voorzien. Zo is het bijvoorbeeld erg lekker bij Indonesische & Surinaamse gerechten zoals nasi, bami en saté.

Ons Assortiment Tropische Producten

Salam blad voor authentieke Javaanse & Surinaamse gerechten, zoals bami & nasi, Daging Rendang

Tonka olie is een natuurlijk product dat van tonkabonen in Suriname gemaakt wordt door Marlon Rozenblad.

Zoutvlees is gepekeld en gekruid rundvlees, is een belangrijk maaltijd component voor Surinaamse gerechten, in het bijzonder voor de groente-gerechten.

Roti Sambal Tomaat van het merk Lekker Bekkie. Ambachtelijk bereide Roti Sambal.

Ketjap Asin van het merk Yellow Label is de zoute variant, heerlijke smaakmakers die in veel gerechten worden gebruikt.

Zoete ketjap geproduceerd van natuurlijk gebrouwen soja bonen uit Azië, heerlijke smaakmakers die in gerechten worden gebruikt.