Daun Salam Blad

Kruiden

Paginaweergave: 1106
Salam Blad
Javaans & Surinaams

Daon salam blad kunt u bij Toko Hoogvliet in verse, gedroogde en diepvries bladeren vinden die heerlijk zijn in vleesgerechten mee te stoven als smaakmaker. Bewaaradvies in de koelkast kun je salamblad 2 tot 3 weken bewaren. In de diepvries is het blad tot een jaar houdbaar.

Ons Assortiment Tropische Producten

Salam blad voor authentieke Javaanse & Surinaamse gerechten, zoals bami & nasi, Daging Rendang

Tonka olie is een natuurlijk product dat van tonkabonen in Suriname gemaakt wordt door Marlon Rozenblad.

Zoutvlees is gepekeld en gekruid rundvlees, is een belangrijk maaltijd component voor Surinaamse gerechten, in het bijzonder voor de groente-gerechten.

Roti Sambal Tomaat van het merk Lekker Bekkie. Ambachtelijk bereide Roti Sambal.

Ketjap Asin van het merk Yellow Label is de zoute variant, heerlijke smaakmakers die in veel gerechten worden gebruikt.

Zoete ketjap geproduceerd van natuurlijk gebrouwen soja bonen uit Azië, heerlijke smaakmakers die in gerechten worden gebruikt.