Black Soja Saus

Menu Item

Paginaweergave: 827
Black Soy No. 1
Voor vele gerechten

De ketjap Asin van het merk Yellow Label is de zoute variant van deze heerlijke smaakmakers die in veel Aziatische gerechten worden gebruikt. De sojabonen via een authentiek natuurlijk proces van enkele maanden zijn gefermenteerd en verwerkt tot sojasaus.

Deze 100% natuurlijke Ketjap Asin is bereid uit de beste natuurlijke grondstoffen en bevat geen kunstmatige toevoegingen. Met deze Ketjap Asin (Asin betekent ‘zout’) kunt u uw oriëntaalse gerechten, zoals Nasi en Bami Goreng heerlijk op smaak brengen. Ook voor het verrijken van soepen, sauzen, jus en marinades is deze ketjap ideaal.

Ingrediënten: water, zout, sojabonen, caramel, suiker, suikerstroop, TARWEmeel, voedingszuur E270, conserveermiddel E211.

Ons Assortiment Tropische Producten

Salam blad voor authentieke Javaanse & Surinaamse gerechten, zoals bami & nasi, Daging Rendang

Tonka olie is een natuurlijk product dat van tonkabonen in Suriname gemaakt wordt door Marlon Rozenblad.

Zoutvlees is gepekeld en gekruid rundvlees, is een belangrijk maaltijd component voor Surinaamse gerechten, in het bijzonder voor de groente-gerechten.

Roti Sambal Tomaat van het merk Lekker Bekkie. Ambachtelijk bereide Roti Sambal.

Ketjap Asin van het merk Yellow Label is de zoute variant, heerlijke smaakmakers die in veel gerechten worden gebruikt.

Zoete ketjap geproduceerd van natuurlijk gebrouwen soja bonen uit Azië, heerlijke smaakmakers die in gerechten worden gebruikt.