29
Oct

Maak kennis met tonka olie

Maak kennis met tonka olie – alles wat je moet weten 

Veel mensen krijgen na verloop van tijd last van afbreuk van de natuurlijke glans op hun haar. Het grootste gedeelte van de mensen denkt dat je hier niets tegen kunt doen. Echter is dit niet helemaal het geval. Het is namelijk wel degelijk zo dat je jouw haar kunt ondersteunen en dat je de natuurlijke glans terug kunt laten komen. Dit kan je doen door gebruik te maken van Tonka olie. Benieuwd wat voor olie dit is en waar je het eigenlijk voor kunt gebruiken? Lees dan snel verder, we hebben het in dit artikel voor je op een rijtje gezet!

Tonka Olie by Marlon Rozenblad-2021
Tonka Olie by Marlon Rozenblad 2021

Wat is Tonka olie eigenlijk?

Goed, je vraagt je waarschijnlijk af wat Tonka olie precies is. Tonka Olie is een speciaal soort olie die wordt gemaakt van de Tonkaboon. Tonka is een super goed product voor je haar. Deze peulvrucht groeit aan de tonkaboon, hier komt de naam dan ook vandaan. Deze boon is familie van de erwt en te herkennen aan de paarse bloemen. Van de vrucht wordt de olie gemaakt. Deze olie wordt al ontzettend lang door de lokale bevolking in de Tropische gebieden van Amerika gebruikt om het haar te verzorgen. Naast het gebruik op het haar werd het ook gebruikt voor het behandelen van huidaandoeningen. 

Bekend door Marlon Rozenblad

Tonka Olie is pas echt bekend geworden door Marlon Rozenblad. Deze bekende kapper uit Suriname staat dan ook echt bekend om haar vermogen om het haar zo mooi mogelijk te krijgen. Met deze olie is het mogelijk om op een eenvoudige manier de natuurlijke haargroei te stimuleren. Daar komt bij dat de olie in staat is om roos tegen te gaan en om het haar weer te voorzien van een natuurlijke glans. Zij heeft ervoor gezorgd dat het grote publiek ook bekend is geworden met deze unieke soort olie. 

Het is super eenvoudig om de olie zelf te gebruiken. Het enige wat je namelijk hoeft te doen is het aan te brengen in het haar. Voordat je dit doet is het handig om eerst een scheiding in je haar te maken zodat je hoofdhuid zichtbaar wordt. Dit zorgt ervoor dat de olie beter zal doordringen in de hoofdhuid. Heb je de olie op je hoofd gedaan dan kan je het met je vingers langzaam in je huid masseren. 

Zelf Tonka olie bestellen? Wil je zelf Tonka olie bestellen dan ben je hier op de site aan het juiste adres. Dit is een speciaal product van Marlon Rozenblad. Met dit product ben je voorzien van een natuurlijk product op basis van tonka bonen. De hoogwaardige kwaliteit zorgt ervoor dat je jouw haar op de best mogelijke manier kunt ondersteunen. Daar komt bij dat je door het grote formaat in staat bent om voor een langere tijd vooruit te kunnen. Bel en reserveer vandaag nog jouw Tonka olie.

x
Set reservation status to 'Arrived'?
Yes
No
Time Party Name Email Phone Status Details